Skład
Kurczak:
kurczak (99,5%).
Cielęcina:
cielęcina (98%), ser alpejski (2%).
Jeleń:
mięso z jelenia (99%), propolis (1%).
Królik:
mięso z królika (99,5%), żurawina (0,5%).
Kangur:
kangur (100%).
Konina:
Konina (100%)
Dodatki dietetyczne:
Kurczak: biotyna (0,5%)
Cielęcina: według producentów nie zawiera żadnych składników dodatkowych
Jeleń: według producentów nie zawiera żadnych składników dodatkowych
Królik: według producentów nie zawiera żadnych składników dodatkowych
Kangur: tauryna (1 000 mg/kg)
Konina: witamina C (100 mg/kg).
Składniki analityczne:
Kurczak:
Surowe białko (45,3%), tłuszcz (28,4%), surowy popiół (10,2%), surowe włókna (0,3%), wilgotność(12,6%)*.
Cielęcina:
Surowe białko (40,2%), tłuszcz (31,9%), surowy popiół (10,1%), surowe włókna (0,3%)*
Jeleń:
Surowe białko (42,1%), tłuszcz (29,5%), surowy popiół (10,6%), surowe włókna (0,3%), wilgotność (14,2%)*.
Królik:
Surowe białko (49,9%), tłuszcz (25,4%), surowy popiół (10,6%), surowe włókna (0,4%)*.
Kangur:
Surowe białko (54,8%), tłuszcz (15,3%), surowy popiół (13,6%), surowe włókna (0,4%), wilgotność(13,9%)*.
Konina:
Surowe białko(39%), tłuszcz(23,9%), surowy popiół (11,6%), surowe włókna (0,2%), wilgotność (13%).
*Ponieważ składniki pochodzenia zwierzęcego są całkowicie naturalnymi surowcami, zawartość minerałów może podlegać pewnym naturalnym fluktuacjom.