Składniki analityczneSkład
Wołowina i kurczak w sosie
z kurczakiem:
Mięso i zwierzęce produkty uboczne (45%, w tym 4% kurczaka), roślinne produkty uboczne, minerały, cukier.
Z wołowiną:
Mięso i zwierzęce produkty uboczne (45%, w tym 4% wołowiny), roślinne produkty uboczne, minerały, cukier.
Kurczak i indyk w sosie
z kurczakiem:
Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego (45%, w tym 4% kurczaka), produkty uboczne pochodzenia roślinnego, minerały, cukier.
Z indykiem:
Mięso i zwierzęce produkty uboczne (45%, w tym 4% indyka), roślinne produkty uboczne, minerały, cukier.
Łosoś i tuńczyk w sosie
Z łososiem:
mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego (40%), ryby i produkty uboczne z ryb (m.in. 4% łososia), roślinne produkty uboczne, składniki mineralne, cukier.
Z tuńczykiem:
mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego (40%), ryby i produkty uboczne z ryb (m.in. 4% tuńczyka), roślinne produkty uboczne, składniki mineralne, cukier.
Indyk i kurczak w galarecie
z indykiem:
Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego (42%, w tym 4% indyka), minerały, cukier.
Z kurczakiem:
Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego (42%, w tym 4% kurczaka), minerały, cukier.
Tuńczyk i łosoś w galarecie
z tuńczykiem:
Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego (38%), ryby i produkty uboczne pochodzenia rybnego (w tym 4% tuńczyka), minerały, cukier.
Z łososiem:
Mięso i zwierzęce produkty uboczne (38%), ryby i rybne produkty uboczne (w tym 4% łososia), minerały, cukier.
Łosoś i kurczak w sosie
z kurczakiem:
Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego (45%, w tym kurczak 4%), produkty uboczne pochodzenia roślinnego, składniki mineralne, cukier.
z łososiem:
Mięso i zwierzęce produkty uboczne (40%), ryby i rybne produkty uboczne (w tym 4% łososia), roślinne produkty uboczne, składniki mineralne, cukier.
Dodatki
Dodatki dietetyczne:
Tauryna (573 mg/kg), miedź [pięciowodny siarczan miedzi(II)] (1,3 mg/kg), jod [bezwodny jodan wapnia] (0,34 mg/kg), żelazo [jednowodny siarczan żelaza(II)] (16,8 mg/kg), mangan [jednowodny siarczan manganu(II)] (3,4 mg/kg), cynk [jednowodny siarczan cynku] (16 mg/kg).
Indyk i kurczak w galarecie:
Witamina D3 (198 j.m./kg), tauryna (530 mg/kg), miedź [pięciowodny siarczan miedzi(II)] (1,2 mg/kg), jod [bezwodny jodan wapnia] (0,31 mg/kg), żelazo [monohydrat siarczanu żelaza(II)] (15,7 mg/kg), mangan [monohydrat siarczanu manganu(II)] (3,1 mg/kg), cynk [monohydrat siarczanu cynku] (14,8 mg/kg),
Dodatki technologiczne: Guma kasja: (1,644 mg/kg).
Tuńczyk i łosoś w galarecie:
Tauryna (537 mg/kg), miedź [pięciowodny siarczan miedzi(II)] (1,2 mg/kg), jod [bezwodny jodan wapnia] (0,32 mg/kg), żelazo [jednowodny siarczan żelaza(II)] (15,8 mg/kg), mangan [jednowodny siarczan manganu(II)] (3,2 mg/kg), cynk [jednowodny siarczan cynku] (15,0 mg/kg).
Dodatki technologiczne: Guma kasja: (1,644 mg/kg).
Składniki analityczne
Białko surowe | 8.0 % |
Tłuszcz surowy | 4.5 % |
Włókno surowe | 0.3 % |
Popiół surowy | 1.9 % |
Wapń | 0.27 % |
Fosfor | 0.2 % |
Wilgotność | 83.0 % |