Skład
Wołowina Black-Angus i indyk
45% filet z kurczaka, 28,8% bulion, 10% wątróbka i żołądki z indyka, 5% płuca i serca z wołowina Black-Angus, 5% tłuszcz z kurczaka, 3% słodkie ziemniaki, 2% żurawina, 1% minerały, 0,2 % olej z łososia.
Dodatki na kg
Dodatki dietetyczne:
Witamina E 20 j.m., witamina D3 200 j.m., cynk (jednowodny siarczan cynku) 25 mg, mangan (jednowodny siarczan manganu (II)) 1,4 mg, jod (bezwodny jodan wapnia) 0,75 mg, miedź (pięciowodny siarczan miedzi (II)) 1,5 mg.
Dziczyzna i królik
45% kurczak, 28,8% bulion, 10% wątróbka drobiowa i tłuszcz z kurczaka, 5% dziczyzna, 5% królik, 3% dynia, 2% żurawina, 1% minerały, 0,2% olej z łososia.
Dodatki na kg
Dodatki dietetyczne:
Witamina E 20 j.m., witamina D3 200 j.m., cynk (jednowodny siarczan cynku) 25 mg, mangan (jednowodny siarczan manganu (II)) 1,4 mg, jod (bezwodny jodan wapnia) 0,75 mg, miedź (pięciowodny siarczan miedzi (II)) 1,5 mg.
Jagnięcina i łosoś
45% filet z kurczaka, 28,8% bulion, 10% wątróbka drobiowa i tłuszcz z kurczaka, 5% jagnięcina i serca jagnięce, 5% łosoś, 3% ziemniaki, 2% gruszki.
Dodatki na kg
Dodatki dietetyczne:
Witamina E 20 j.m., cynk (jednowodny siarczan cynku) 25 mg, mangan (jednowodny siarczan manganu (II)) 1,4 mg, jod (bezwodny jodan wapnia) 0,75 mg, miedź miedź (pięciowodny siarczan miedzi (II)) 1,5 mg.
Łosoś
45% filet z kurczaka, 28,8% bulion, 15% żołądki, wątróbka drobiowa i tłuszcz z kurczaka, 5% łosoś, 3% szpinak, 2% kokos, 1% minerały, 0,2% olej z łososia.
Dodatki na kg
Dodatki dietetyczne:
Witamina E 20 j.m., cynk (jednowodny siarczan cynku) 25 mg, mangan (jednowodny siarczan manganu (II)) 1,4 mg, jod (bezwodny jodan wapnia) 0,75 mg, miedź miedź (pięciowodny siarczan miedzi (II)) 1,5 mg.
Filet z kurczaka z kaczką:
Filet z kurczaka (45%), bulion (28,8%), kaczka (10%), wątróbka z kurczaka (5%), tłuszcz z kurczaka (5%), marchew (3%), jeżyny (2%), minerały (1%), olej z łososia (0,2%).
Dodatki na kg:
Witamina E 20 j.m./kg, witamina D3 200 j.m./kg, cynk [jednowodny siarczan cynku] 25 mg, mangan [jednowodny siarczan manganu(II)] 1,4 mg, jod [jodan wapnia, bezwodny] 0,75 mg, miedź [pięciowodny siarczan miedzi(II)] 1,5 mg.
Wartość energetyczna na 100 g:
Filet z kurczaka z wołowiną Black Angus i indykiem: ME (FEDIAF, 2020) 463 kJ / 111 kcal
Filet z kurczaka z dziczyzną i królikiem: ME (FEDIAF, 2020) 469 kJ / 112 kcal
Filet z kurczaka z jagnięciną i łososiem: ME (FEDIAF, 2020) 439 kJ / 105 kcal
Filet z kurczaka z łososiem: ME (FEDIAF, 2020) 454 kJ / 108 kcal
Filet z kurczaka z kaczką: ME (FEDIAF, 2021) 455 kJ / 109 kcal